Kirkehøjskole i Storring kirke og konfirmandstuen

Torsdag d. 14. oktober 2021, kl. 19:00
Storring kirke og konfirmandstue

Vi start med en gudstjeneste ved Carsten Marvig i Storring Kirke, hvorefter der er foredrag med psykolog Krista Korsholm Bojesen.

“Skam fylder mere i vores hverdag end nogensinde. Vi føler os forkerte og utilstrækkelige. Vi er gået fra en skyldkultur til en skamkultur. Vi har brug for at blive klogere på følelsen skam, så vi kan genkende den hos os selv og andre. Og vi har brug for at bruge nåden aktivt og konkret som modsvar til skamkulturen.”

Krista Korsholm Bojesen er psykolog og forfatter til bogen Skam. Krista arbejder med at skabe rum for det svære og usigelige og hjælpe os til at komme tættere på hinanden og få det forkerte frem i det nådige lys. Hun arbejder ud fra tesen, at vi som mennesker har brug for at blive elskede -både fordi og på trods. Her bruges nåden som det konkrete ståsted, vi alle har brug for.