Begivenheden har allerede fundet sted.

Skanderborg Kulturaften

Fredag d. 17. september 2021, kl. 17:00
Galten Kirke, Nørregade 44, 8464 Galten

Orgel og trompet klæder hinanden i helt exceptionel grad, hvilket da også har resulteret i utallige skønne værker for netop disse to sammen. Denne slags musik er Galten Kirkes bidrag til Skanderborg Kulturaften 2021, hvor vi har den udsøgte fornøjelse af byde velkommen til organist Thomas Berg-Juul og trompetist Judy Hunskjær Olsen. For ligesom orgel og trompet klæder hinanden, så klæder Thomas og Judy hinanden i helt exceptionel grad. Disse to raffinerede og fremragende musikere har spillet sammen i 20 år, så vi kan forvente helt suverænt sammenspil, som kun kan opstå, når man kender hinanden så godt, som de to gør. Ved koncerten i Galten Kirke vil de blande kortene, så trompet og orgel både præsenteres i kendte marcher, ouverturer og fanfarer men med lyriske og impressionistiske indslag undervejs.