Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmaften

Torsdag d. 16. september 2021, Kl. 16:30 til kl. 20:00
Sognegården, Smedeskovvej 2, 8464 Galten

Filmen ”Gran Torino”, som vi viser denne gang, er både morsom, spændende, rørende og tankevækkende. Åbningsscenen er en begravelse. Walt Kowalski (Clint Eastwood) er blevet enkemand. Stilen lægges helt fra begyndelsen. Kowalski er en gnavpot, som ikke regner kirken for noget. Han foragter børnebørnenes opførsel. Hans to sønner har ingen respekt for ham. Han trækker på skuldrene af præsten i den katolske kirke. Ved mindesamværet fortæller præsten, at han har lovet Kowalskis nu afdøde kone at gøre alt, for at Walt Kowalski går til skrifte. Han får en barsk afvisning af Walt, som siger: "Det eneste, jeg har at skrifte, er, at jeg ikke vil skrifte." Men det bliver ikke den sidste ordveksling mellem de to. Selv om Walt Kowalski er en gammeldags racist, bliver han boende i området, til trods for at det efterhånden er beboet af "skævøjer", som han kalder dem. Filmens handling udspiller sig især mellem den gnavne Korea-veteran, Walt, og den asiatiske familie i nabohuset. To teenagere i familien trænger efterhånden ind bag hans panser, og han begynder at tø op.

Vi starter med at se filmen, derefter spiser vi sammen, og vi slutter af med at samtale om filmen og de spørgsmål, som sikkert dukker op undervejs. Tilmelding til spisning senest torsdag den 9. september enten via hjemmesiden eller ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 40 12 55 24. Maden koster 75 kr., som betales på dagen – enten kontant eller via MobilePay.