Musikforedrag med Karsten Holm i sognegården

Tirsdag d. 5. oktober 2021, kl. 19:00
Sognegården, Smedeskovvej 2, 8464 Galten

Siden 2013 har Karsten Holm fra Stjær, sammen med Cash-trioen, turneret rundt i landets kirker med koncertfortællingen ”CASH I KIRKEN”, nu vil Karsten Holm komme til Galten og fortælle ”HISTORIEN OM CASH” solo. Aftenens program veksler mellem fortælling og sang.

Selv skriver Karsten Holm om sit musikforedrag: ”Historien om CASH” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Jeg vil denne aften fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde. Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han er længst nede og pludselig ser Guds lys i mørket. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Alle er meget velkomne. Tag gerne en ven eller nabo med – der bliver helt sikkert noget at tale om bagefter.