Filmaften

Tirsdag d. 17. januar 2023, kl. 16:30
Galten Kirke, Nørregade 44, 8464 Galten

Tirsdag den 17. januar kl. 16.30
Årets første filmaften byder på en film med den indbydende titel: ”Håb”. "Håb" er en stærk og medrivende fortælling delvist baseret på instruktøren, Maria Sødahls, liv – og skuespils-præstationerne er i absolut topklasse.

Maria Sødahl har lagt liv og sjæl i filmen, som bygger på en tid i hendes eget liv, hvor hun i 2010 fik en uhelbredelig kræftsvulst i hjernen. Filmen er en hudløst ærlig fortælling om, hvordan hun lige op til jul fik den skræmmende diagnose, og hvordan den dødelige sygdom påvirkede hende og de nærmeste. På trods af det triste tema er filmen også en varm og gribende fortælling om familie, parforhold og kærlighed.

Vi starter med at se filmen, derefter spiser vi sammen, og vi slutter af med at samtale om filmen og de mange spørgsmål, som sikkert dukker op undervejs. Tilmelding til spisning senest tirsdag den 10. januar ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 4012 5524. Maden koster 75 kr., som betales på dagen – enten kontant eller via Mobile Pay.