Menighedsudflugt

Torsdag d. 16. juni 2022, kl. 12:00
Sognegården, Smedeskovvej 2, 8464 Galten

Menighedsudflugt

Denne gang går turen til den nybyggede hospitalskirke ved Regionshospitalet ved Gødstrup. Kirken blev indviet lørdag den 28. august 2021 af biskop i Viborg Stift, Henrik Stubkjær. På det tidspunkt var hospitalet endnu ikke færdigbygget.

En rundviser vil fortælle om kirken og dens spændende kunst, som er udført af kunstneren Laila Westergaard. Når vi har set kirken, kører bussen os til Herning, hvor vi drikker kaffe.

Efter kaffen ser vi på mere kunst – denne gang i Herning, som har meget at byde på kunstnerisk. Vi forventer at være tilbage i Galten ca. 17.30. Turen koster 100,-kr, som betales i bussen – enten kontant eller via Mobile Pay. Der er tilmelding via kirkekontoret.