Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert m. Nordisk Vokalensemble

Dato
Søndag d. 21. august 2022, kl. 19:30
Sted
Galten Kirke, Nørregade 44, 8464 Galten

Vi byder efteråret velkommen med smukke nordiske stemmer og toner, når Nordisk Vokalensemble indtager Galten Kirke med værker fra det nordiske kor-repertoire; et repertoire, der bygger på stærke og gamle traditioner, som er lige så fuld af melankoli og tyngde, som lethed og glæde, og som byder på sangskatte fra hele Skandinavien. 

Nordisk Vokalensemble er et ligestemmigt kor bestående af 18-20 unge sangere, både kvinder og mænd, som blev dannet i 2019 med rødder i Randers. Mange af korets medlemmer har stor erfaring med nyere nordisk kormusik, og som det måske fremgår af korets navn, har de et særligt fokus på det nordiske klangideal og det nordiske repertoire, som kan noget helt specielt. 

Vibeke Bonde Persson har været dirigent for Nordisk Vokalensemble siden korets grundlæggelse i 2019. Hun afsluttede sin kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2016 med klassisk klaver. Kort herefter begyndte hun at arbejde som organist, og har siden 2018 arbejdet med kor. Vi glæder os rigtig meget til at se kirken fyldt af dygtige unge sangere, der under Vibeke Bonde Perssons kyndige ledelse vil lede os igennem en skøn koncert.