Kyndelmisse gudstjeneste med sang i sognegården

Søndag d. 30. januar 2022, kl. 14:00
Galten Kirke, Nørregade 44, 8464 Galten
Hanne-Lise Mandrup

Kyndelmisse betyder lysmesse, fejres ca. 40 dage efter jul og markerer samtidig, at nu er halvdelen af vinteren gået. På denne tid af året trænger vi til lys og varme. I naturen lader det stadig vente på sig, men inden døre kan vi varme os i fællesskab. Gudstjenesten denne dag vil med læsninger og sang fejre, at lyset er kommet til verden.

Efter gudstjenesten vil vi dykke ned i den næsten nye Højskolesangbog og synge nogle af de kendte og elskede sange og salmer, som hører til årstiden og kyndelmisse. Omkring kyndelmisse er det en mørk og kold tid, men sammen vil vi prøve at synge vinterens mørke og kulde på afstand og bringe lys i mørket ad sangens vej. Vi serverer kaffe og kage undervejs, og alle er meget velkomne.